Facebook adatlap törlése

Egy hét alatt közel tíz ismerősöm keresett meg azzal a kérdéssel hogy hogyan lehet törölni a facebook profiljukat. Mivel ez gyakran téma így leírom a legrövidebb verziót.

1. Facebook Platform kikapcsolása: Először is ha van olyan oldal amin a Facebook profiloddal lépsz be, el kell távolítanod ezeket az összeköttetéseket, különben a facebook profilod törlése visszavonásra kerül. Profilom menüpont (jobb felső sarok) -> Adatvédelmi beállítások -> Hirdetések, alkalmazások és weboldalak -> Használt alkalmazásaid (Lista alján piros X-et kattintsd meg.)

(TIPP: Lépj ki a Facebook profilodból és próbáld meg azokat a weboldalakat elérni amiket idáig Facebookkal értél el. Így garantálhatod hogy a profil törlése után is be tudsz lépni.

 

2. Adatlap törlése: Klikkelj erre a linkre. (A képernyő magáért beszél)

Nyomj egy lájkot, hogy a többi lépést is megnézhesd!

[like-gate hide_comment=”1″]

3. Nyomd meg a “Fiókom törlése” gombot: Amennyiben megnyomtad az előző képen a “Küldés” gombot az alábbi képernyőt fogod látni. Töltsd ki értelemszerűen.

4. Ne lépj be Facebookra!  Az előző lépés elvégzése után kapni fogsz egy e-mailt amelyben leírják hogy a facebook adatlap törlése 14 naptári napon belül megtörténik. Viszont bármilyen interakció ezzel a fiókkal visszavonja a műveletet. Tehát…

 • Ne lépj be Facebookra vagy más oldalra a Facebook Connect használatával. Ehhez javaslom hogy ürítsd a böngésződből a sütiket a CCleaner programmal (letöltés).
 • Ne lájkolj semmit, semmilyen oldalon és ne ossz meg tartalmat sehonnan.

5. Figyelj és Várj: Ha eltelt a két hét és követted a fentieket többé már nincs Facebook fiókod!

Ha valamiért nagyon sürgős lenne!

 1. Küldj e-mailt a Facebooknak: ha nem csak azért törlöd magad mert meguntad, hanem valamilyen visszaélés áldozata lettél küldhetsz a privacy@facebook.com e-mail címre egy e-mailt (angolul) hogy töröljék a fiókodat. Célszerű arról a címről küldeni amelyikkel regisztráltál a Facebookra. A válaszidőt nem tudom garantálni de kb. egy hét alatt válaszolnak.
 2. Várj míg válaszolnak: Ne küldj naponta e-mailt nekik. Ők is emberek.
 3. Egy hét után: Ha nem válaszoltak küldd el még egyszer az e-mailt. Viszont most már csatold az info@facebook.com és support@facebook.com címeket is.
 4. Várj az e-mailre: Amint elkészültek a fiókod törlésével küldeni fognak egy e-mailt.

FRISSÍTÉS: Ide kattintva is törölheted magad.
[/like-gate]

3 Hozzászólások

 1. Szia
  Azért írok mert meg akarom köszönni hogy segítettél a facebook törlésében, nagyon szépen köszönöm.És tudnál segíteni erről az oldalról hogy tudnám magamat törölni légyszives segítenél előre is köszönöm szépen.Mindent köszönök szépen.
  Helló

 2. Szervusz!

  Előre is köszönöm, pár napon belül leszedetem magam. Ha így teszek eltűnik minden? Képek, levelek, … minden? Úgy értem teljesen? … Az idővonalas rémséget már nem akarom megvárni.

  Még valami: a törölt magánbeszélgetések megmaradnak vagy harmadik fél, pl. a face-nél valaki elő tudja szedni? És egy valószínűleg buta kérdés következik: van ehhez joga?

Hozzászólás elküldése